10 gode råd om iværksætteri

Jan Dal Lehrmann er ordblind men har gennem hårdt arbejde i de unge år lært at læse og skrive. Ordblindheden har været med til at forme Jan som iværksætter, både når det kommer til hårdt arbejde og til anderledes strategier.

Siden 1999 har Jan været partner og CEO eller i bestyrelsen for flere forskellige iværksættervirksomheder. Han har stået for en del succeser og mindst lige så mange fejltagelser – og fået en masse vigtig læring med sig ikke mindst.

Jan præsenterer i foredraget “10 ting jeg ville ønske, nogen havde fortalt mig om iværksætteri” essensen af hans læring om ledelse af iværksættervirksomheder igennem 20 år.

Det hele er kogt ned til 10 gode råd og en masse håndgribelige eksempler, som du helt sikker kan bruge i dit startup.

Jan Dal Lehrmann

Jan Dal Lehrmann

Bestyrelsesformand, Normal

Jan Dal Lehrmann er 49 år og har efter succesfulde exits af Bilbasen (Co-founder og CEO) og Benjamin Media (Investor and CEO) viet de seneste 8 år af sit liv til investering i startup’s. Her hjælper han med alt fra banale sandheder, strategi, skalering og internationalisering via en aktiv bestyrelsesrolle.

Blandt tidligere investeringer og exits er: Bilbasen, Autobutler, Bazoom og Benjamin Media. Nu bruger Jan sin tid på Actimo, Mybanker, Plecto, Unwire Payment, Trophy Games og ikke mindst detail kæden Normal, som i 2017 blev kåret til årets Gazelle af Børsen med en vækst på 12.000% over de seneste 4 år.

Vil du med til Spanien og sparke røv?