Mette Maria Terp

mette

Mette Maria Terp

Er lige kommet hjem fra den mest awesome uge i Spanien! 200 iværkættere samlet giver uden tvivl den fedeste energi!
Der har været så meget positivitet, mega meget drive og ambitioner og en kæmpe lyst til at hjælpe hinanden gennem hele ugen!

Ikke nok med alle de fede mennesker jeg har mødt, så har jeg fået SÅ meget nyttig viden og fået personlig sparring på min virksomhed af nogen af dk’s dygtigste iværksættere!

Jeg vil KLART anbefale dig at tage med næste gang hvis du er iværksætter- det er et af de mest gennemførte arrangementer jeg nogensinde har været til ;) Jeg ved at de kører med early rabat lige nu på næste arrangement, så hvis du også vil give dig selv denne fantastiske oplevelse, så tjek www.seedster.dk ;) Jeg skal helt sikkert med igen i hvert fald!! ;-))