Jacob Nedergaard

Sales & Marketing Manager, Arvato Finance A/S

2.0

I 20 år har Jacob beskæftiget sig med at lede kommerciel udvikling og har løftet flere virksomheder til nye højder ikke bare lokalt, men nationalt samt internationalt.

Jacob har været med i både store som små virksomheder, når de skulle startes fra bunden uden målsætninger eller vind i sejlene, ligesom Jacob har været med, når der skulle laves en turn-around inden bunden for alvor blev nået.

Jacobs erfaringer, kompetencer og motivation passer perfekt ind i de forskellige facetter af virksomhedens likviditets-udfordringer. Hvor Jacob brænder for at bruge sin erfaring til at hjælpe andre med at skabe en bedre forretning via mennesker, proces og teknologi med det klare sigte at levere markedets bedste løsning indenfor finansielle service.

Derfor..

Så har Jacob 20 års erfaring med salg, ledelse, udvikling, samt drift af virksomheder inden for forskellige brancher med succes, en solid værktøjskasse, erfaring med forandring. Jacob er en stærk og erfaren leder og ikke mindst meget motiveret til at hjælpe jer udfordringer indenfor outsourcing, finansiering samt nyskabelse af finansielle produkter.

Jacob er parat – er I ?

arvato-logo-1600x900px-transp_teaser_2_3_gt_1200_grid