Nils Lassen

CEO, arvato Finance A/S

2.0

Nils hjælper virksomheder med at skabe optimal cashflow og bedre resultater indenfor debitoradministration, risk management, finansiering og inkasso.

Det gør Nils ved at perspektivere kundernes forretningsmæssige udfordringer i forhold til, hvordan Arvato Financial Solutions kan tænkes strategisk ind i virksomheden. Formålet er dels at spare tid og penge, og dernæst at skabe ny vækst og mersalg.

Arvato gør det gennem kundetilpassede løsninger baseret på nyeste teknologi og standardkomponenter, der sikrer effektiv og ordentlig håndtering af vores kunders kunder. Når Arvato hjælper kunderne er vores mindset altid mennesker, proces og teknologi med det klare sigte at levere markedets bedste løsning indenfor finansielle services.

Nils lægger stor vægt på ærlighed og gennemsigtighed i enhver dialog, og er motiveret af at bruge sine mangeårige erfaringer til at hjælpe og rådgive kunderne med at udvikle deres forretning. Nils er god til at sætte mig i kundernes sted og ser verden der fra, hvilket sikrer høj kvalitet og hastighed.

arvato-logo-1600x900px-transp_teaser_2_3_gt_1200_grid