VI KUNNE IKKE GØRE DET UDEN

andersenslogo

Beskyttelse af IP-rettigheder

Andersen Partners vil med udgangspunkt i en række konkrete eksempler – orientere om de overvejelser man som iværksætter bør gøre sig i forhold til beskyttelse af IP-Rettigheder, herunder særligt i forhold til beskyttelse af varemærke- og designrettigheder, domæner samt beskyttelse af produkter og koncepter.

Andersen Partners vil desuden give input til, hvordan IP-Rettigheder bør håndteres i forbindelse med indgåelse af aftaler med investorer, herunder i forhold til indgåelse af fortrolighedsaftaler samt placering af rettigheder.

Om Andersen Partners
Andersen Partners er et moderne, kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma, der leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet inden for alle specialer. Med hovedkontor i Kolding og afdelinger i København, Odense og Hamborg tilbyder vi juridisk rådgivning på tværs af både regioner og landegrænser.

Det vigtigste hos Andersen Partners er altid klienten og klientens forretning. Vores klienter kan derfor godt tillade sig at have høje forventninger til både den faglige kompetence, den forretningsmæssige forståelse og den personlige rådgivning. Kort sagt er vores løfte til klienterne, at vi skal være lette at få fat på, at forstå og at arbejde sammen med, og at vores rådgivning skal hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål.

Derfor skal vores klienter kunne forvente og forlange, at vi ikke bare forstår de juridiske problemstillinger, men også sætter os ind deres forretning, deler deres ambitioner og finder de rigtige pragmatiske løsninger.

Vores udgangspunkt er dyb faglig viden, bred erfaring og en forståelse af, at verden består af andet og mere end jura. Vores klienter skal vide, at de altid har tilgang til den bedste ekspert på et givent område, og at vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dem med at indfri deres forretningsmæssige ambitioner.

Andersen Partners beskæftiger omkring 100 medarbejdere, hvoraf cirka halvdelen er advokater og advokatfuldmægtige.

Andersen-partners.dk

Mentorer fra Andersen Partners:

Morten Fauerholdt Pedersen
+45 7622 2206
Send mail til Morten
Find Morten på LinkedIn

Michael Roschmann Skovgaard
+45 4057 5303
Send mail til Michael