VI KUNNE IKKE GØRE DET UDEN

2000px-BDO_Deutsche_Warentreuhand_Logo.svg

Kan din virksomhed modstå et cyberangreb?

Kan din virksomhed modstå et cyberangreb? Hvor hemmelige er dine forretningshemmeligheder – og hvem kigger med?

Cybersikkerhed er den største digitale udfordring i det 21. århundrede, og cyberangrebene bliver mere sofistikerede og komplekse. Det kan være alt fra brede phishing-angreb over angreb målrettet enkelt personer til avancerede og kontinuerlige angreb rettet mod virksomheder.

Konsekvenserne er markante og udgør en trussel mod alle virksomheder – store som små. 

På workshoppen får du en rundtur i den nyeste udvikling og bliver klogere på, hvordan du kan forebygge og forsvare din virksomhed mod cyberangreb.

BDO’s eksperter vil fortælle om, hvordan du sikrer din virksomhed bedst muligt mod cyberangreb og demonstrere, hvordan hackere kan angribe dine it-systemer.

Hvornår skal du bruge rådgivning?

Hvornår kan det betale sig at opsøge en uafhængig rådgiver? Virksomhederne befinder sig i dag i et forretningsmiljø, som bliver stadigt mere komplekst. Den digitale udvikling skaber nye muligheder og trusler. Flere regler og restriktioner − som eksempelvis GDPR − sætter nye krav til virksomhederne.

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO hjælper hver dag virksomheder med at navigere i det komplekse forretningsmiljø. Bliv klogere på hvad du kan bruge en ekstern rådgiver og sparringspartner til.

Som en del af oplægget inviterer de to rådgivere Morten Trap Olesen og Iben Larsen tre kunder med op på scenen − heriblandt Jesper Buch − til en snak om, hvordan rådgivning fra BDO har skabt værdi for dem og deres virksomhed.

Om BDO – Rådgivning, revision og regnskab
BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Vi leverer værdiskabende rådgivning, revision, regnskab og Business Support til det private såvel som det offentlige. Herudover tilbyder specialafdelingerne Skat og Moms, Advisory samt Corporate Finance høj faglighed, dybe specialkompetencer og nærværende engagement.

Vi stiler efter at være iværksætterens foretrukne administrative sparringspartner. Derfor har vi i de senere år anlagt et endnu skarpere fokus på rådgivning af start-ups og vækstvirksomheder. Vi kender efterhånden de fleste af iværksætterens overvejelser og bekymringer, og vores eksperter, som er specialister i at hjælpe iværksættere godt på vej, bidrager glædeligt med viden om økonomiske og administrative sager.

Vi tror på, at relationer, netværk og sparring er afgørende for, at iværksætterdrømmen lykkes. Netop derfor er vi stolte over endnu engang at støtte op om et initiativ som Seedster, der bringer iderige iværksættere og relevante partnere sammen.

BDO sikrer overblikket og fremmer din udvikling
For mange iværksættere er strømmen af idéer sjældent en udfordring. Men usikkerheden om selvangivelse, bogføring, skat, moms og andre økonomiske sager kan til tider holde iværksættedrømmen i bero. Vores erfarne rådgivere står altid klar til at hjælpe dig videre og kickstarte dit iværksætteri.

Vi er både lokale og globale. Det betyder, at vi kan rådgive dig med lokal, faglig indsigt og global udsigt. På den måde får du det bedste fra to verdener.

Kontakt os ― lokalt eller nationalt — for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sætte skub i dit iværksætteri eller fang os på Seedster 4.0.

BDO.dk

Mentorer fra BDO

Iben Larsen
+45 2247 5246
Send mail til Iben
Find Iben på LinkedIn

Morten Trap Olesen
+ 45 4196 1774
Send mail til Morten
Find Morten på LinkedIn

Mikkel Jon Larssen
+45 3070 4334
Send mail til Mikkel
Find Mikkel på LinkedIn

Henrik Falkenthros
+45 2875 5111
Send mail til Henrik
Find Henrik på LinkedIn

Gitte Dall Sølbeck
+45 4189 0225
Send mail til Gitte
Find Gitte på LinkedIn

Vil du med til Spanien og sparke røv?