VI KUNNE IKKE GØRE DET UDEN

Har du styr på dit brand og dine rettigheder?

Vil du indtage verden, skal du have styr på dit brand både online og offline.

Jesper Knudsen, founder og CEO for BRANDIT, fortæller hvilke overvejelser, der er vigtige, når du vælger nyt firmanavn eller brand. Hvad skal du undersøge, hvorfor er det vigtigt at have lokale domænenavne, hvordan beskytter du dine rettigheder online, når andre misbruger dit brand etc.

BRANDIT har for nylig købt et domænenavn til en tysk startupvirksomhed for 800.000 USD. Hvorfor? Fordi det rette brand betyder alt. Domæner og varemærker går hånd i hånd. Domænerne sikrer din online-presence, og varemærkerne dine rettigheder.

Har du sikret alle de markeder, du gerne vil ind på? Ved du, hvordan du gør, hvis andre har det domænenavn, du gerne vil have? Har du en strategi? Vidste du, at et af de største assets for valuation for din virksomhed er de immaterielle rettigheder?

På workshoppen gennemgår vi live cases og erfaringer fra nogle af de mange virksomheder, som BRANDIT rådgiver i dag. Formålet er at give indsigt i en verden, som ofte er overset, og som først bliver taget seriøst, når det koster mange penge ikke have styr på sine rettigheder.

Om BRANDIT
BRANDIT har siden opstarten i 2011 opnået en position som den førende rådgiver globalt indenfor domænestrategi og beskyttelse af brands online.

I dag rådgiver BRANDIT mere end 600 virksomheder globalt, fra ambitiøse startups til de største virksomheder i verden, om beskyttelse af deres brands online.

Som den første virksomhed i domæne- og brandprotection-industrien har BRANDIT valgt at gå ind i feltet varemærkestrategi og -registrering, da dette spiller utroligt godt sammen med domænenavne.

Onlineverdenen betyder mere og mere for selv store industrivirksomheder med mange år på bagen, og vi oplever en kraftigt stigende interesse for at forstå dette nye marked og hvordan man sikrer sig. Det er dog ikke kun de gamle, der skal lære. Alt for mange startups har slet ikke styr på denne del, hvilket i sidste ende kan få katastrofale følger.

I dag har BRANDIT kontorer i Schweiz, Danmark, Malta, Tyskland samt Holland og fungerer som ekspert rådgiver for EU-institutioner og nationale såvel som internationale brancheorganisationer.

Mentor fra BRANDIT:

Jesper Knudsen
+41 79 349 25 98
Send mail til Jesper
Find Jesper på LinkedIn