VI KUNNE IKKE GØRE DET UDEN

InnoBooster

Innobooster investerer bl.a. i start-ups, der har et udviklingsprojekt med forretningspotentiale. Afhængig af behov og potentiale i InnoBooster-projektet investerer vi op til 5 mio. kr. i et projekt. Vi har fokus på virksomheder med innovative projekter, som kræver viden for at blive til virkelighed. Det gode projekt kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst.

Funding fra InnoBooster kræver ikke, at du afgiver ejerandele eller betaler pengene retur – men vi kræver, at dit projekt har nyhedsværdi, forretningsmæssigt potentiale, og at der foreligger en gennemarbejdet projektplan. Og InnoBooster dækker maksimalt 33 % af udgifterne til projektet, så du skal være klar til at dække din andel selv.

På workshoppen kan du høre mere om, hvordan du øger dine chancer for succes med din ansøgning til InnoBooster. Du vil blive præsenteret for nogle af de typiske fejl, som start-ups begår, så du kan undgå dem.

Om Innovationsfonden
Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder med viden og ideer, der skaber vækst og arbejdspladser i Danmark. Det årlige budget er på 1,3 mia. kr.

InnoBooster er bl.a. til start-ups, der ønsker medfinansiering til udvikling af nye produkter, nye services eller markante procesforbedringer. InnoBooster har 300 mio. kr. pr. år til at investere udviklingsprojekter. Hvert år igangsættes næsten 500 projekter – 60 % af investeringerne går til start-ups.

En investering fra InnoBooster kræver hverken, at der afgives ejerandele eller at pengene betales tilbage. Til gengæld skal der være et veldefineret innovationsprojekt og en virksomhed med stort potentiale.

Vi investerer i udvikling af robotter, logistiksoftware, apps, medicinsk udstyr og meget andet – fra 50.000 til 5 mio. kr. pr. projekt.

Mentor fra Innovationsfonden:

Marie Friis Madsen
+45 6190 5059
Send mail til Marie
Find Marie på LinkedIn