VI KUNNE IKKE GØRE DET UDEN

Nordea_Masterbrand_500px_RGB

Nordea ønsker at være startup- og vækstvirksomhedernes førende finansielle rådgiver.

Derfor har vi i efteråret 2017 etableret en afdeling, der udelukkende er dedikeret til at levere rådgivning om økonomi, strategisk sparring og bane vejen til risikovillig kapital for de iværksætter, der skaber fremtidens vækst.
Vi ønsker at støtte dig som iværksætter og at være med på hele din rejse frem mod at udløse potentialet af din virksomhed. Lad os være din sparringspartner, der hjælper med både dine umiddelbare praktiske opgaver og din langsigtede strategi. En betroet ven, som du kan komme til med spørgsmål som for eksempel hvilken virksomhedsform, der passer til dig eller hvilket marked du skal erobre næste gang. Og så vil vi hjælpe dig med adgang til det netværk, vi som Nordens største bank har til business angels, venture fonde, advokater og mange flere. Nordea er nordens største bank, og det kan vi udnytte til at hjælpe din virksomhed til de andre nordiske lande igennem vores dygtige kolleger.
Lad os starte med at høre om dine umiddelbare udfordringer, og hvordan vi kan spille en rolle i væksten for din virksomhed.

Mentorer fra Nordea: