VI KUNNE IKKE GØRE DET UDEN

Vækst

Skaler din virksomhed med lån

Risikovillig lånefinansiering til vækst fra Vækstfonden. For mange iværksættere og nystartede virksomheder er det en særlig udfordring at skaffe tilstrækkelig finansiering til både udvikling og vækst, da det ofte er det svært at fremvise de nøgletal og den historik for salg og produktion, som normalt er nødvendig for at få et lån.

Kender du den udfordring? Så kom til Vækstfondens workshop og hør om dine muligheder for at få et af vækstfondens nye finansieringsmuligheder til statsups eller vækstlån til scaleup virksomheder.

Vi har allerede ydet lån til over 300 danske iværksættere for samlet 1 mia. kr., heriblandt fx Plecto, Reshopper, Learningbank, GoMore, HappyHelper, OrderYoYo og MapsPeople. Så tøv ikke med at komme forbi og bliv klogere på hvordan Vækstfonden kan hjælpe netop din virksomhed videre.

Steen Michael Asgreen, netværkschef i Vækstfonden, vil fortælle om Vækstfondens tilbud på lånesiden målrettet nystartede og vækst virksomheder. Steen har lang erfaring med at strikke den rigtige finansieringsløsning sammen til både iværksættere og vækstvirksomheder.

En ny vej til venture kapital

Risikovillig egenkapital til vækst fra Vækstfonden. For mange iværksættere og nystartede virksomheder er det en særlig udfordring at skaffe tilstrækkelig finansiering til både udvikling og vækst. For ofte er det svært at fremvise de nøgletal og den historik for salg, som normalt er nødvendig for at få finansieringen på plads.

Vækstfonden Venture har blandt andet investeret i mobility og deleøkonomi i Donkey Republic, i user experience software i Monsido, i digital læring i Edulab og i esport og entertainment i RFRSH. Er du den næste i rækken?

Kom til Vækstfondens workshop og hør om dine muligheder for egenkapital.

Erik Balck Sørensen, der er Investment Director i VF Venture, vil fortælle, hvad der skal til for at få en ventureinvestering fra Vækstfonden. Erik er co-founder af bl.a. Billetto, Downtown og TakeOffer og kender til udfordringerne ved at være tech-startup.

Om Vækstfonden: Finansiering til iværksættere
Vækstfonden har i de sidste 25 år hjulpet flere tusind danske iværksættere og virksomheder med finansiering af deres vækstplaner. På Seedster 4.0 giver Steen og Erik et indblik i de mange muligheder for finansiering fra Vækstfonden, bl.a. ved at dykke ned i hvad der skal til for at få en ventureinvestering fra Vækstfonden, eller hvornår et lån er det rigtige for netop din virksomhed.

Som iværksætter kan det være en udfordring at skaffe finansiering til både udvikling og vækst. Ofte er det svært at fremvise de nøgletal og den historik for salg og produktion, som normalt er nødvendig for at få et lån, fx i banken. Her kan Vækstfonden hjælpe.

Vi har allerede finansieret over 300 iværksættere med lån til at accelerere forretningen, herunder bl.a. GoMore, Labster, Learningbank, Lix Technologies, Plecto, Reshopper, Volt og OrderYOYO.

Gennem vores ventureafdeling, VF Venture, investerer vi årligt i 5-10 selskaber med ambitioner om at vokse ud over landets grænser. Hvad end dit finansieringsbehov er, har vi en løsning, der kan hjælpe dig videre med dine vækstplaner.

Vf.dk

Mentorer fra Vækstfonden

Steen Michael Asgreen
+45 5060 9395
Send mail til Steen
Find Steen på LinkedIn

Jesper Lilledal
+45 3067 5693
Send mail til Jesper
Find Jesper på LinkedIn