Fra 75% fravær til 100% succes

I gennemsnit tjener netbutikker i Europa MINUS 7%. Hvordan tjener man penge på e-handel? På alt det udenom!

Jacob Risgaard blev smidt ud af folkeskolen, men er i dag medejer af succesvirksomheden Coolshop.com og 10 andre selskaber inden for bolig, software, robotter, logistik, engros og TV.
Jacob vil fortælle sin historie om, hvordan man kan være ung ballademager i teenageårerne og senere ende med at blive kåret som den virksomhed i Danmark, der gør det bedst på nettet foran over 20.000 andre virksomheder. I dag findes virksomheden i otte lande og har over 1,9 millioner faste kunder.
Jacobs historie er en historie om succes på trods, og om modet til at turde. En historie der i dag har gjort ham kendt for at have forretningsmæssig succes samt sin egen attitude og et intakt indre legebarn.
Mød op til foredraget og lad dig inspirere.

Jacob Risgaard

Owner at Coolshop.com

2.0

Jacob Risgaard har siden 1996 beskæftiget mig med e-handel . Er medejer af Coolshop.com som er nordens førende department-store på nettet, Streetman.dk, CoolRunner.dk og 8 andre selskaber samt tidligere bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy / Stylepit under børsnoteringen. Han holder ofte foredrag omkring det at skabe succes, ved at tænke uden for boksen, og at skabe sig et internationalt brand for få midler.

coolshop@2x