AdWords – Begynder

Søgemaskinemarkedsføring igennem betalte annoncer i Googles søgemaskiner kaldes Adwords. Adwords er Googles budbaserede reklamesystem og er en afgørende indtjeningskilde for millioner af virksomheder verden rundt.

 

Med Google Adwords er det muligt at skaffe billig og relevant trafik til dit website. Modsat søgemaskineoptimering kan du komme i gang med at annoncere i søgeresultaterne med det samme. Til dette oplæg får du grundlæggende viden omkring Adwords og brugen her af.

Henrik Bondtofte

SEO Specialist

Henrik Bondtofte har arbejdet professionelt med online markedsføring i mere end 11 år og er en af Danmarks mest erfarne SEO eksperter. Han har blandt andet skrevet den eneste danske bog om SEO-disciplinen linkbuilding, “Linkbuildingbogen”.

Han er samtidig manden bag den populære linkbuilding-klub, “Linkklubben” samt Danmarks eneste heldagskursus om linkbuilding, “Linkdagen”, hvor deltagerne får indblik i hvor vigtig en disciplin linkbuilding er forhold til ens SEO arbejde.

Efter at have været ansat i ledende roller i flere bureauer, stiftede han i september 2015 sit eget online marketing bureau. Bureauet fik navnet Bondtofte & Co. Et firma der i dag tæller 13 mand og hvor hovedfokus er SEO og søgeannoncering, men der arbejdes i høj grad også med annoncering på de sociale medier, særligt Facebook. Der arbejdes også med indhold, konverteringsoptimering og meget mere.

Henrik er en erfaren foredragsholder og underviser, og har en evne til at formidle sin viden så man kan forstå det, også selvom man ikke selv er ekspert i stoffet.