Det perfekte pitch

Det er super vigtigt at du kan pitche din virksomhed godt. Hvordan vil du ellers tiltrække medarbejdere, kunder .. og investorer? Som partnere i Danmarks stærkeste early stage VC fond, har Niels de sidste 10 år kigget på tusindvis af virksomhedspræsentationer for at finde vinderne. De ved hvad et godt pitch er .. og de vil gerne lære dig det.

 

Se mere på Seedcapital.dk

VI KUNNE IKKE GØRE DET UDEN

SEED-Capital-logo-medium

SEED Capital er Danmarks største venturekapitalfond indenfor tidlige investeringer (seed-fase) og har specialiseret sig i, at identificere, finansiere og udvikle innovative startups med henblik på at skabe fremtidens virksomheder indenfor Medtech og IT.

SEED Capital har et strategisk samarbejde med Danmarks største og mest succesfulde innovationsmiljø, PreSeed Ventures, hvilket baner vejen en langvarig relation imellem PreSeed Ventures, SEED Capital og Danmarks dygtigste iværksættere fra ide til exit. SEED Capital investerer i 20-30 lovende vækstvirksomheder hvert år og hjælper porteføljevirksomhederne med værdiskabende aktiviteter såsom forretningsudvikling, organisatorisk og strategisk udvikling, markedsføring, og operationel, finansiel og juridisk bistand.

SEED Capital har investeret i virksomheder som Endomondo, Trustpilot, Vivino, Templafy, Coinify, Lunar Way, Acarix, Reapplix og OrderYoyo.

SeedCapital.dk

Mentorer fra Seed Capital:

Ulla Brockenhuus-Shack
+45 2082 8374
ubs@seedcapital.dk
Find Ulla på LinkedIn