KICK-ASS fra kælder til milliard

Når Jesper Buch træder ind i rummet, fornemmer du straks hans energi. Han er den succesrige iværksætter og manden, som sparker motivation og en masse inspiration ind i sit publikum, når han indvier dem i, hvordan JUST-EAT succesen blev til.
En ærlig, hård og inspirerende fortælling, som efterlader publikum dybt imponeret.

De som har oplevet det populære foredrag med Jesper Buch, eller har læst hans selvbiografi ved, at han er en vanvittig målrettet og arbejdsom herre. Ikke så underligt, at hans mantra er: What ever it fucking takes!…PAS PÅ…
Hans energi smitter!

Jesper Buch

Founder Just-Eat.com & Angel Investor

1.0
2.0

I år 2000 grundlagde Jesper Buch en af verdens største ehandels succeser, som idag er kendt som Just-Eat. Firmaet startede i en kælder i Kolding, hvor der mange år blev kæmpet for overlevelse. I 2005 flyttede Jesper Buch til England for at starte Just-Eat op i England. Just-Eat i England blev en af de største lande for Just-Eat gruppen.

Jesper Buch er nu angel investor i mange succesfulde startups blandt andet GoMore, Miinto, Domino’s Pizza, Hungry m. fl.

Jesper Buch vandt prisen “Pioneer Award 2014” for sit arbejde med internetfirmaer i Danmark.

Jesper Buch vandt “Investor Of the Year 2014” i Danmark til Nordic Startup Awards

I 2015 blev Jesper Buch placeret som nummer 27 på WIRED´s top 100 liste over de mennesker der havde gjort største indflydelse på internettet.

just-eat
profile_logo_8133_460x160
hungry-dk-logo-green
y9fhbgbhkrhh34yijrbk