Værdiansættelse af virksomheder i praksis

Denne lektion vil handle om valuation af virksomheder, herunder særligt med fokus på IT-virksomheder.

Se mere på BDO.dk

VI KUNNE IKKE GØRE DET UDEN

2000px-BDO_Deutsche_Warentreuhand_Logo.svg

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, der leverer rådgivning, revision, regnskab og Business Support til det private såvel som det offentlige marked. Herudover tilbyder specialafdelingerne Skat og Moms, Advisory samt Corporate Finance høj faglighed, dybe specialkompetencer og nærværende engagement. BDO er tilstede i mere end 160 lande verden over med mere end 68.000 medarbejdere. Fra 31 lokale kontorer i Danmark rådgiver ca. 1.100 medarbejdere rygraden af dansk erhvervsliv; fra den mindre ejerleder til store virksomheder og den offentlige sektor.

Vi sikrer overblikket og hjælper iværksættere godt på vej

Vi er stolte over at støtte op om et initiativ som Seedster, og er specialister i at hjælpe iværksættere godt på vej. Vi kender de fleste iværksætteres overvejelser og bekymringer, og bidrager glædeligt med viden om regnskab, skat, moms, budget og øvrige rådgivningsydelser, så virksomhedsejerne kan koncentrere sig om produktion, salg, udvikling og lignende tiltag.

Hos BDO får kunderne det bedste fra to verdener. Vores kunders forretning styrkes af, at vi både er den nærværende revisor og en international rådgivningsvirksomhed med globalt udsyn. Nærheden til de lokale markeder og indlevelsen i vores kunders udfordringer gør BDO unik. Dette – kombineret med vores størrelse, stærke ydelsespalette, internationale netværk og styrke til at investere i fremtiden – giver os ressourcerne og kompetencerne til at gøre en forskel for vores kunder.

BDO.dk

Mentorer fra BDO:

Morten Trap Olesen

Iben Larsen

Jakob Sand