Få en Facebook side i verdensklasse

Her handler det om din Fanpage: Det er den del hvor du skaber en identitet, en måde at snakke på og ikke mindst lytter til sine kunder – og hvis du er rigtig god til at lytte, så bliver alle dine likes til ambassadører, som deler dit brand helt gratis.

Vi ser mange der ikke når særlig langt ud med deres Fanpage, og ikke udnytter dens fulde potentiale. For at få fuldt udbytte af Facebook er vi nød til at forstå hvordan Facebook “tænker”, hvad er Facebooks mål og hvorfor har de ikke lyst til at vise alt det du poster til alle dine likes? Vi kommer med en forklaring af “Facebook algoritmen” og giver vores råd og fif til hvordan du får en fanpage i verdensklasse.

Nick Traulsen

Founder of The Marketing Guy

1.0
2.0

Marketing duoen Nick og Patrick udspringer fra start-up’et Drinkster, hvor de begge startede som praktikanter og arbejdede sig op til at sidde med ansvaret for både marketing og salg. De har sidenhen startet bureauet The Marketing Guy, som specialiserer sig i marketing for startups via Facebook og Instagram.

 

Selvom bureauet kun er 1,5 år gammelt har de allerede været med til at vækste talrige startups både i Danmark og internationalt, og formår om nogen at udnytte de sociale platformes mange annonceringsværktøjer.
Til et foredrag med Nick og Patrick er du garanteret et intimt kig under kjolen hos Facebook!
tmg-logo-plane-payoff-cyan-data