How to kickstart Kickstarter

Verdens største annonceplatform har stadig vokseværk, og der går snart ikke en måned uden at Facebook lancerer et nyt værktøj eller en segmenteringsmulighed. Vi kommer til at gennemgå de vigtigste elementer af annoncering, hvad du skal bruge det til og hvordan Facebook kan være forskellen mellem en iværksætterdrøm der aldrig lykkedes og den drøm der bliver til virkelighed.

Facebook har over 2 milliarder aktive brugere hver måned – hvis du tror at din målgruppe ikke findes her, så tager du fejl.
Mentor: Nick Traulsen og Patrick Wolffgang

Nick Traulsen

Founder of The Marketing Guy

1.0
2.0

Marketing duoen Nick og Patrick udspringer fra start-up’et Drinkster, hvor de begge startede som praktikanter og arbejdede sig op til at sidde med ansvaret for både marketing og salg. De har sidenhen startet bureauet The Marketing Guy, som specialiserer sig i marketing for startups via Facebook og Instagram.

 

Selvom bureauet kun er 1,5 år gammelt har de allerede været med til at vækste talrige startups både i Danmark og internationalt, og formår om nogen at udnytte de sociale platformes mange annonceringsværktøjer.
Til et foredrag med Nick og Patrick er du garanteret et intimt kig under kjolen hos Facebook!
tmg-logo-plane-payoff-cyan-data