Facebook page

De fleste virksomheder har en Fanpage på Facebook, men det er nok de færreste der føler at de får rigtigt meget ud af dem. Aktiviteten er dalende og der sker faktisk kun lidt når man trykker boost.

Hvis du kan nikke genkendende til overstående, så er din Fanpage syg. Det skal vi rette op på. Med mere end 4 års erfaring med Facebook bag os, har vi set alle fejlene. Derfor har vi lavet en simpel guide, som vi vil gennemgå på Seedster, der skal hjælpe dig til at få din Fanpage i form igen. Vi kommer til at snakke om hvornår du skal poste, hvor ofte, hvad du skal skrive, hvad du ikke skal skrive og hvordan Facebooks algoritmer virker.
Mentor: Nick Traulsen og Patrick Wolffgang

Nick Traulsen

Founder of The Marketing Guy

1.0
2.0

Marketing duoen Nick og Patrick udspringer fra start-up’et Drinkster, hvor de begge startede som praktikanter og arbejdede sig op til at sidde med ansvaret for både marketing og salg. De har sidenhen startet bureauet The Marketing Guy, som specialiserer sig i marketing for startups via Facebook og Instagram.

 

Selvom bureauet kun er 1,5 år gammelt har de allerede været med til at vækste talrige startups både i Danmark og internationalt, og formår om nogen at udnytte de sociale platformes mange annonceringsværktøjer.
Til et foredrag med Nick og Patrick er du garanteret et intimt kig under kjolen hos Facebook!
tmg-logo-plane-payoff-cyan-data