SEO – Begynder

Søgemaskineoptimering også kaldet SEO går kort og godt ud på at få din hjemmeside til at komme højere op i søgeresultaterne på en relevant søgning. Dette arbejde beror på en lang række forskellige metoder og teorier. Du vil blive klædt på til at klare alle de helt basale SEO-udfordringer, ethvert website som udgangspunkt har.

– Introduktion til SEO og søgemaskiner
– At finde de rigtige søgeord
– Hvordan du bruger dine søgeord, til at få flere besøgende til dit website
– Hvordan du skriver indhold til både brugere og søgemaskiner på en og samme tid
– At optimere titler, overskrifter, meta-beskrivelser
– Intern linkstruktur
– At arbejde med links og linkbuilding

 

Hvis du ønsker at gå i dybden med SEO og få 1-til-1 sparring, så anbefales SEO Workshoppen.

Henrik Bondtofte

SEO Specialist

Henrik Bondtofte har arbejdet professionelt med online markedsføring i mere end 11 år og er en af Danmarks mest erfarne SEO eksperter. Han har blandt andet skrevet den eneste danske bog om SEO-disciplinen linkbuilding, “Linkbuildingbogen”.

Han er samtidig manden bag den populære linkbuilding-klub, “Linkklubben” samt Danmarks eneste heldagskursus om linkbuilding, “Linkdagen”, hvor deltagerne får indblik i hvor vigtig en disciplin linkbuilding er forhold til ens SEO arbejde.

Efter at have været ansat i ledende roller i flere bureauer, stiftede han i september 2015 sit eget online marketing bureau. Bureauet fik navnet Bondtofte & Co. Et firma der i dag tæller 13 mand og hvor hovedfokus er SEO og søgeannoncering, men der arbejdes i høj grad også med annoncering på de sociale medier, særligt Facebook. Der arbejdes også med indhold, konverteringsoptimering og meget mere.

Henrik er en erfaren foredragsholder og underviser, og har en evne til at formidle sin viden så man kan forstå det, også selvom man ikke selv er ekspert i stoffet.