SEO – Workshop

Hør fra Henrik Bondtofte, en af Danmarks ukronede SEO-eksperter, om hvordan du skyder til tops i Google. Læs, lær og lyt på en mand med praktisk erfaring igennem de sidste 10 års arbejde med websitet i indland og udland.

Workshoppen vil tage udgangspunkt i konkrete eksempler som du kan implementere med det samme. Der vil også være mulighed for at spørge Henrik Bondtofte om konkrete problemstillinger.

Henrik Bondtofte

SEO Specialist

Henrik Bondtofte har arbejdet professionelt med online markedsføring i mere end 11 år og er en af Danmarks mest erfarne SEO eksperter. Han har blandt andet skrevet den eneste danske bog om SEO-disciplinen linkbuilding, “Linkbuildingbogen”.

Han er samtidig manden bag den populære linkbuilding-klub, “Linkklubben” samt Danmarks eneste heldagskursus om linkbuilding, “Linkdagen”, hvor deltagerne får indblik i hvor vigtig en disciplin linkbuilding er forhold til ens SEO arbejde.

Efter at have været ansat i ledende roller i flere bureauer, stiftede han i september 2015 sit eget online marketing bureau. Bureauet fik navnet Bondtofte & Co. Et firma der i dag tæller 13 mand og hvor hovedfokus er SEO og søgeannoncering, men der arbejdes i høj grad også med annoncering på de sociale medier, særligt Facebook. Der arbejdes også med indhold, konverteringsoptimering og meget mere.

Henrik er en erfaren foredragsholder og underviser, og har en evne til at formidle sin viden så man kan forstå det, også selvom man ikke selv er ekspert i stoffet.