Shopify – Workshop

Kom til Shopify Workshop og hør Kiranan Luxmy fra Grafikr fortælle og lære dig, hvordan du optimerer din webshop: Både med smarte automatiseringer og apps, samt “skjulte” features som Shopify har at byde på. Kiranan har arbejdet med Shopify de sidste mange år og har tidligere erfaring som webshopejer.

Du vil under workshoppen få konkrete eksempler og cases samt lære “best practices”, som du vil have mulighed for at implementere på samme dag. Workshoppen kan også være for dig, som ikke allerede har en webshop i Shopify, men overvejer det eller blot er interesseret i at lære mere om e-commerce.

Kiranan Luxmy

Shopify Expert

Kiranan Luxmy er tidligere webshopejer og driver i dag webbureauet Grafikr, som har specialiseret sig i bl.a. Shopify og er ligeledes certificeret ekspert og anerkendt af Shopify selv.

Efter at have drevet egen webshop valgte Kiranan at give sin erfaring videre, og stiftede Grafikr ApS i sommeren 2016. Et datadrevet webbureau, som hjælper ambitiøse brands med design, udvikling og specielt e-commerce løsninger. Webbureauet tæller 6 mand og hos Grafikr tror man på, at de bedste resultater opnåes, når design og udvikling går op i en højere enhed og man har en ærlig kommunikation.

Kiranan er vant til at holde foredrag for landets skoler, gymnasier, netværksgrupper og har været også været aktiv på Iværksætterturen .