Udnyt din virksomheds potentiale facebook annoncering

Her skal vi snakke om annoncer på verdens største medieplatform. Vi vil gennemgå nogle af de værktøjer vi bruger hver dag for at skabe vækst til vores kunder. Vi vil forklare hvordan det virker og fortælle dig, at du helt sikkert ikke giver Facebook den opmærksomhed som hun fortjener.

Facebook handler ikke kun om salg, det handler om data, om hvem dine kunder er, om hvordan skal du snakke til dem, om hvad er de interesseret i og hvad de vil se på. Med en ordentlig forståelse af hvad der kan opnås på Facebook får du en langt bedre forståelse for hvordan du kan vækste din forretning.

Nick Traulsen

Founder of The Marketing Guy

1.0
2.0

Marketing duoen Nick og Patrick udspringer fra start-up’et Drinkster, hvor de begge startede som praktikanter og arbejdede sig op til at sidde med ansvaret for både marketing og salg. De har sidenhen startet bureauet The Marketing Guy, som specialiserer sig i marketing for startups via Facebook og Instagram.

 

Selvom bureauet kun er 1,5 år gammelt har de allerede været med til at vækste talrige startups både i Danmark og internationalt, og formår om nogen at udnytte de sociale platformes mange annonceringsværktøjer.
Til et foredrag med Nick og Patrick er du garanteret et intimt kig under kjolen hos Facebook!
tmg-logo-plane-payoff-cyan-data