Kan du beskytte en god idé?

Advokat, Andersen Partners, Morten Fauerholdt Pedersen ,
Partner, Andersen Partners, Kenneth Cramer
Kenneth Cramer
seed-stage

Tidspunkt: 8. Marts 2023 kl. 15.30 - 16.20

En super god idé og hårdt arbejde ligger ofte bag succesrige startups. Jo mere succes, jo mere fristende er det for andre at være copycat. Hvad er der ved verdens bedste forretningsidé, hvis andre løber med den?
En idé kan ikke beskyttes, men det kan det udtryk, som ideen har.
Få viden om, hvilke overvejelser du som iværksætter bør gøre dig om ophavsrettigheder, varemærkerettigheder og markedsføringsretlige enerettigheder, så du får taget de rigtige forholdsregler i tide.
Vi deler også nogle konkrete eksempler på virksomheder, der har haft styr på rettighederne, men også skrækeksemplerne på det modsatte.
Kom og bliv klædt på med relevant viden og få svar på dine spørgsmål om dine muligheder for at beskytte din forretningsidé.

Om Morten Fauerholdt Pedersen

Advokat, Andersen Partners

Morten Fauerholdt Pedersen rådgiver virksomheder om branding og markedsføring, franchising samt IT-retlige forhold.

Morten holder sammen med Kenneth Cramer oplæg på Seed Stage den 8. marts kl. 15.30- 16.20: ”Kan du beskytte en god idé?”

Om Kenneth Cramer

Partner, Andersen Partners

Kenneth Cramer beskæftiger sig særligt med retssager om erhvervsretlige samt immaterialretlige forhold, og han rådgiver om markedsføringsret, produktefterligninger, varemærkeret, persondataret og beslægtede forhold.

Kenneth holder sammen med Morten Fauerholdt Pedersen oplæg på Seed Stage den 8. marts kl. 15.30- 16.20: ”Kan du beskytte en god idé?”