Fra Aalborg Øst til Europas ledende tech-gigant

Medstifter og adm. direktør, Netcompany, André Rogaczewski
André Rogaczewski
seed-stage

Tidspunkt: 8. marts 2023 kl. 18.00 - 18.50

Der er sket meget siden André Rogaczewski voksede op i 70'ernes Aalborg Øst med sine polske forældre. Siden han uddannede sig på Aalborg Universitet, og siden den dag på Roskilde festival, hvor idéen til Netcompany blev sået.

I dag er André Rogaczewski er en af Danmarks mest succesfulde iværksættere. Som medstifter og CEO i IT-virksomheden Netcompany har han ført virksomheden igennem utallige milepæle, herunder børsnotering i 2018 og nu en international rejse med kurs mod at blive en af Europas ledende tech-giganter.

I dette oplæg deler André sine erfaringer om iværksætteri – fra udfordringer og bump på vejen til milepæle og dét at være sulten efter mere. Desuden inviterer han spirende iværksættere til at dele spørgsmål og bemærkninger til en fælles samtale om drivkraft, ambitioner – og om, hvorfor Danmark har brug for iværksættere.

Om André Rogaczewski

Medstifter og adm. direktør, Netcompany

André Rogaczewski er en af Danmarks mest succesfulde iværksættere. Han grundlagde Netcompany i år 2000 og har medvirket til, at virksomheden har udviklet sig til et af Europas hurtigst voksende og mest succesrige IT-konsulentfirmaer, som i dag har over 6.500 talentfulde ansatte i mere end 17 lande. Med sin tekniske baggrund, en kandidat i datalogi fra Aalborg Universitet og en sand vision for samfundets digitale fremtid har han ledt virksomheden til enorm vækst og udformet en unik leverancemodel.

André er stærk fortaler for digitalisering og digitale kompetencer og har flere indflydelsesrige poster, herunder formand for DI Digital, Teknologipagten, Digital Dogme og ledende medlem af regeringspartnerskabet for digitalisering.

André er født i Polen og vokset op i Aalborg.