Fra idé til unicorn - hvad skal der til?

Partner/Investor, Accelerace, Claus Strand Kristensen
Claus Strand Kristensen
seed-stage

Tidspunkt: 9. marts 2023 kl. 10.00 - 10.50

Claus Strand Kristensen har udviklet og investeret i start-ups de sidste 10 år - efter at have arbejdet med og investeret i mere end 100 start-ups bl.a. Actimo, Penneo, Pixelz, Donkey Republic med flere, og set hvilke elementer, der skal til for at komme fra idé til en succesrig vækstvirksomhed.

De fleste start-ups lukker eller bliver aldrig store og forbliver en mindre virksomhed. Hør fortællingen baseret på egne erfaringer om, hvad der adskiller og kræves af en start-up på idéstadiet til at blive en vækstvirksomhed og unicorn, som eksempelvis Trustpilot.

Om Claus Strand Kristensen

Partner/Investor, Accelerace

Om Claus Strand Kristensen

Partner, Accelerace

I 2006 var Claus medstifter af wupti.com som på rekordtid blev den største online forhandler af forbrugerelektronik og hårde hvidevarer i Danmark. Efter exit af wupti.com forlod Claus Strand Kristensen selskabet i 2011 og var herefter bl.a. investor i den succesrige detailkæde Normal.

Siden 2012 har Claus været investor hos Accelerace, den mest aktive pre-seed investor i Danmark med investeringer i mere end 100 danske og skandinaviske selskaber hvoraf bl.a. kan nævnes Actimo, DonkeyRepuplic, Penneo, Graduateland, Coinify, Pixelz, Double med flere.