Om vækstrejse, broderskab og brand DNA

Ejere og foundere, Ditur, Kasper & Mikkel Dissing
Kasper Dissing og Mikkel Dissing
seed-stage

Tidspunkt: 8. marts 2023 kl. 10.00 - 10.50

Med et ukueligt drive har Kasper og Mikkel Dissing på få år formået at etablere en millionforretning med webshoppen Ditur. I dette oplæg tager tvillingerne dig igennem deres iværksætterrejse fra drengeværelset i Aarhus til nu at være Skandinaviens største webshop af ure og smykker.

Du kan glæde dig til at høre om rejsens op- og nedture, det at være tvillinger men også ejerledere, samt de styrker som Ditur har i en konservativ ur-branche.

Kasper og Mikkel vil også fortælle om deres tilgang til marketing og Diturs særlige DNA, som de har arbejdet benhårdt på at bevare igennem deres enorme vækst. Oplægget vil også komme ind på de læringer og erfaringer, som de har gjort sig igennem deres rejse, og hvilke ting de ville have gjort anderledes.

Om Kasper & Mikkel Dissing

Ejere og foundere, Ditur

Kasper og Mikkel Dissing er tvillinger, og har altid vidst, at de ville lave noget sammen. Med en fælles interesse for ure blev det deres udgangspunkt for en fælles iværksætterrejse. Visionen om, at “alle har ret til et ur, der ligner en million uden at koste en” blev fundamentet for Diturs grundlæggelse.

Det var startskuddet til en vild iværksætterrejse, som har budt på op og nedture, men som ikke mindst har etableret Ditur som Skandinaviens største webshop af ure og smykker.

Med en veletableret virksomhed i baghånden er tvillingerne klar til endnu et eventyr med deres nye projekt: Smykkeuniverset avilé, hvor ønsket er at blive Danmarks førende smykkeforhandler.