Et boost til dit arbejdsliv!

Kom med til en uge spækket med faglige input og inspiration fra mentorer fra øverste hylde, netværk i særklasse og oplevelser, du sent vil glemme!

Læs mere

Hoteloplevelser i særklasse

På Seedster 9.0 har du mulighed for at vælge mellem to hoteller:
Hard Rock Hotel Marbella (hvor konferencen foregår) og Occidental Puerto Banús, som ligger ca. 10 minutters gang fra Hard Rock Hotel.

Læs mere om hotellerne herunder.

Hard Rock Hotel Marbella Occidental Puerto Banús

Pris fra 10.995 kr. ex. moms

Ved bestilling af billet skal du vælge hotel, og om du ønsker at bo alene eller sammen med en anden. Prisen varierer alt efter hotel og værelsestype. Det er også muligt at booke opholdet uden hotel.

Alle oplæg foregår på Hard Rock Hotel.

Seedster 9.0 foregår den 2. – 8. marts 2025. Det officielle program starter mandag morgen og slutter fredag med en afslutningsfest. Vi anbefaler, at du ankommer om søndagen og rejser hjem lørdag.

Inkluderet i din Seedster billet

 • Konferenceadgang inkl. One2One sessioner, SEED Stage, Workshop Arena, Seedster Energy, PadelPower, Mountain Walk og White Party afslutningsfest
 • Morgenmad*, frokost og aftensmad** serveret i hotellets lækre restaurant
 • Drikkevarer til alle måltider
 • Eftermiddagskaffe***
 • Frisk frugt om eftermiddagen***

  *Morgenmad på dit hotel, hvis du har booket billetten inkl. hotel
  ** Aftensmad på Hard Rock Hotel, hvis du har booket det

  ***Serveres mandag - torsdag

1 lærerig uge

Hver dag kan du opleve mange forskellige talere, som er nogle af Danmarks absolut dygtigste inden for bl.a. disse forskellige temaer:

 • Networking
 • Salg
 • Vækst
 • Pitch
 • Økonomi
 • Marketing
 • Kommunikation
 • Motivation

2 scener

Oplev inspirerende oplæg på hovedscenen Seed Stage, og kom i dybden med lige det, du har brug for viden om i Workshop Arena.

seedster-stages-seedstage-workshop

One2One Sessions

Vores ONE2ONE sessions er en unik mulighed for at få 15 minutter med din favoritmentor. Her kan du vende konkrete problemstillinger og få sparring til dit arbejdsliv.

One2One sessionerne bookes online, inden du tager afsted - du får nærmere besked på mail.

seedster-energy

Der er morgenløb/walk hver morgen kl. 7.30 og aftenløb kl. 19.30.
Vi mødes i lobbyen.

-

padelpower

Nu kan du også spille padel i Seedster-ugen! Vi har indgået en aftale med en top padelklub i kort afstand fra Hard Rock Hotel, og vi glæder os til at se en masse glade padelspillere på banerne. Mere info følger.

Mountain Walk i Benahavís

Nyd en skøn hike i de smukke bjergområder i Benahavís sammen med de andre deltagere. Lad indtrykkene fra en indholdsrig uge bundfælde sig, mens du nyder den flotte natur og får lidt sved på panden.

White party

Seedster afsluttes med et kæmpe White Party i Casa Viva, som er Jesper Buchs private villa. Nyd en G&T i solen og se tilbage på en suveræn uge med alle dine nye relationer.

Adgang til lukket Seedster netværk

Når du har købt din billet, kan du søge om adgang til den lukkede Facebook-gruppe: Seedster 9.0 Facebook gruppe – klik her. Denne gruppe bruges til netværk før, under og efter Seedster. Bemærk at du først vil blive lukket ind i gruppen, når din billet er betalt.

Konferencehotellets adresse

HARD ROCK HOTEL MARBELLA

Urb. Nueva Andalucía s/n
29660 Marbella, Málaga