FAQ

Her kan du finde svar de ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål her, så kan du skrive til info@seedster.dk.

Bliver deltagerlisten offentliggjort?
Nej, deltagerlisten bliver ikke offentliggjort, men vi henviser til, at du udveksler kontaktoplysninger i vores lukkede Facebook-gruppe samt fysisk på Seedster Boot Camp.

Kan jeg snakke med andre Seedster deltagere inden eventet?
Ja, det kan du tro. Tilmeld dig den lukkede Seedster 4.0 gruppe her.

Hvornår lukker I for tilmelding?
Vi har ikke en seneste tilmeldingsfrist, da vi blot melder udsolgt, når alle pladser er væk.

Hvad koster en billet?
Prisen varierer alt efter hvilken type billet du vælger. Tryk ‘Book billet’ og se de forskellige priser på værelserne.

Alle billetterne er inkl. Fuld forplejning (morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer).

Hvornår starter det officielle program?
Det officielle program starter mandag morgen og slutter fredag med en afslutningsfest. Vi anbefaler at man ankommer om søndagen og rejser hjem lørdag.

Hvem deler jeg værelse med, hvis jeg booker delt værelse?
Vi matcher dig med en jævnaldrende af samme køn. Du er velkommen til at ønske en værelseskammerat når du booker værelset. Det kan måske virke en smule tæt at dele værelse med en fremmede, men vores erfaringer viser at det fungerer rigtig godt. Du bruger kun få timer på værelset – og det er for at sove – så derfor er man ikke så tæt med personen som man kunne tro.

Kan jeg annullere mit køb?
Vi kan desværre ikke tilbyde refundering af billetter. Årsagen er at når du har booket, så booker vi hotelværelset, og dette kan vi ikke annullere. Du er dog velkommen til at sælge din billet til anden side, blot oplys os om dette på info@seedster.dk med alle detaljer på den som overtager billetten.

Er flybillet inkluderet?
Nej, hverken flybillet eller lufthavnstransport er inkluderet. Du har 3 muligheder for at komme fra lufthavnen til hotellet;

  1. Taxa. Her er prisen ca. 80-120 euro  alt efter tidspunkt og trafik.
  2. Lej en bil. Her anbefaler vi Malagacar.com eller Goldcar.es. Det koster typisk 60 euro at leje en bil i en hel uge plus benzin.
  3. Tag bussen. Der går en ekspresbus fra Malaga lufthavn til Marbella Busterminal (den koster 8 euro). Fra Marbella busterminal vil en taxi vil være det letteste for at komme det sidste stykke til hotellet.
  4. De fleste koordinerer fælleskørsel i Seedster 4.0-gruppen på Facebook.

Hvilke betingelser accepterer jeg ved køb af billet?
Depositum er ikke refunderbart. Til Seedster må du ikke optage mere end 30 sekunders sammenhængende video af sessionerne. Du må ikke bruge Seedster brandet uden skriftlig godkendelse fra Seedster. Du skal have skriftlig tilladelse for at lave blogs, klummer eller anden form for publicering med kommercielle mål for øje. Du må godt videresælge din billet, men skal oplyse Seedster om køberen. Ved deltagelse i Seedster accepterer du samtidig at vi må optage video samt tage billeder af dig og bruge disse til markedsføring.

Må deltagerne videofilme oplæg under Seedster?

Nej, det er ikke tilladt at optage eller livestreame diverse foredrag/oplæg.

Må vi tage billeder og dele på de sociale medier?

Ja, gi den gas. Derudover har Seedster egne fotografer, som vil filme og optage videoer undervejs, som alle må dele.

Alle som deltager i Seedster Boot Camp accepterer ved tilmelding at diverse billeder må anvendes på de sociale medier.

Må jeg som deltager under Seedster Boot Camps tage initiativ til at udbyde workshops, One2One sessions eller anden undervisning?

Nej, for at sikre at de allerede planlagte aktiviteter får bedst mulige vilkår er det ikke tilladt selv at udbyde tiltag under Seedster. Seedster forbeholder sig til,

at udelukke deltagere fra den lukkede Seedster gruppe i tilfælde af, at vedkommende anvender gruppen til urimelig selvpromovering.

Til gengæld håber vi meget at alle deltagere vil netværke på kryds og på tværs i de rammer som Seedster stiller til rådighed.