FAQ

Her kan du finde svar de ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål her, så kan du skrive til info@seedster.dk.

Bliver deltagerlisten offentliggjort?
Inden konferencen (kort tid før) vil du blive spurgt om dine kontaktoplysninger må fremgå af en fælles deltagerliste, og ønsker du ikke dette, meddeles dette blot til info@seedster.dk

Kan jeg snakke med andre Seedster deltagere inden eventet?
Ja, det kan du tro. Tilmeld dig den lukkede Seedster 3.0 gruppe her.

Hvornår lukker I for tilmelding?
Vi har ikke en seneste tilmeldingsfrist, da vi blot melder udsolgt, når alle pladser er væk.

Hvad koster en billet?
– Enkeltseng (delt værelse) – 10.995 kr. ex. moms
– Dobbeltseng (delt værelse) – 10.995 kr. ex. moms.
– Enkeltværelse – 13.995 kr. ex. moms
– Kun Camp adgang – 7.995 kr. ex. moms

Alle billetterne er inkl. Fuld forplejning (morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer).

Kan jeg ‘opgradere’ til enkeltværelse?
Hvis du først har bestilt delt værelse, men senere beslutter dig for at tilkøbe enkeltværelse (+3000 kr. ex. moms) så er dette muligt så længe at der er ledige værelser. Kontakt info@seedster.dk for at høre om mulighederne.

Hvornår starter det officielle program?
Det officielle program starter mandag – og går fra mandag til lørdag. Begge søndage er ankomst/afrejsedage.

Hvem deler jeg værelse med, hvis jeg booker delt værelse?
Vi matcher dig med en jævnaldrende af samme køn. Du er velkommen til at ønske en værelseskammerat når du booker værelset. Det kan måske virke en smule tæt at dele værelse med en fremmede, men vores erfaringer viser at det fungerer rigtig godt. Du bruger kun få timer på værelset – og det er for at sove – så derfor er man ikke så tæt med personen som man kunne tro.

Kan jeg annullere mit køb?
Vi kan desværre ikke tilbyde refundering af billetter. Årsagen er at når du har booket, så booker vi hotelværelset, og dette kan vi ikke annullere. Du er dog velkommen til at sælge din billet til anden side, blot oplys os om dette på info@seedster.dk med alle detaljer på den som overtager billetten.

Er flybillet inkluderet?
Nej, hverken flybillet eller lufthavnstransport er inkluderet. Du har 3 muligheder for at komme fra lufthavnen til hotellet;

  1. Taxa. Her er prisen ca. 80-120 euro  alt efter tidspunkt og trafik.
  2. Lej en bil. Her anbefaler vi Malagacar.com eller Goldcar.es. Det koster typisk 60 euro at leje en bil i en hel uge plus benzin.
  3. Tag bussen. Der går en ekspresbus fra Malaga lufthavn til Marbella Busterminal (den koster 8 euro). Fra Marbella busterminal vil en taxi vil være det letteste for at komme det sidste stykke til hotellet.

Hvilke betingelser accepterer jeg ved køb af billet?
Depositum er ikke refunderbart. Til Seedster må du ikke optage mere end 30 sekunders sammenhængende video af sessionerne. Du må ikke bruge Seedster brandet uden skriftlig godkendelse fra Seedster. Du skal have skriftlig tilladelse for at lave blogs, klummer eller anden form for publicering med kommercielle mål for øje. Du må godt videresælge din billet, men skal oplyse Seedster om køberen. Ved deltagelse i Seedster accepterer du samtidig at vi må optage video samt tage billeder af dig og bruge disse til markedsføring.