Seedster

FAQ

Få svar på de ofte stillede spørgsmål

Læs mere

Her kan du finde svar de ofte stillede spørgsmål vedr. Seedster

Fakturering for din deltagelse på Seedster
Når du tilmelder dig Seedster kan du vælge at få fremsendt en faktura på det fulde beløb, eller at modtage en faktura på depositum kr. 5000 plus moms.

I fald du ønsker delfakturering, så vil du modtage faktura på restbeløb i september 2024.

Bliver deltagerlisten offentliggjort?
Deltagerlisten bliver ikke offentliggjort, men du kan se de tilmeldte i de lukkede Facebook-grupper. Når du har betalt det fulde beløb for din deltagelse, søger du ind i gruppen og bliver godkendt. Vi henviser til, at du udveksler kontaktoplysninger via Facebook-gruppen og på Seedster.

Facebook-gruppe for Seedster 9.0

Kan jeg snakke med andre Seedster-deltagere inden eventet?
Ja, det kan du tro. Du kan melde din ind i den lukkede Facebook-gruppe via ovenstående link. Når din tilmelding og betaling er registreret, bliver din anmodning om at blive medlem i gruppen godkendt.

Hvornår foregår Seedster i 2025?
Seedster 9.0 afvikles den 2. - 8. marts 2025 i Marbella.

Program
Programmet kan ses her.

Booking af sessioner og login
Du vil få nærmere besked vedr. booking af sessioner via mail ca. 1 md. før afvikling.
Det gælder både One2One sessioner, Workshop Arena og PadelPower sessioner.
Der kræves ingen tilmelding til SEED Stage og Seedster Energy (gå/løb morgen og aften).

Hvornår er seneste tilmeldingsfrist?
Der er ikke en seneste tilmeldingsfrist. Vi melder blot udsolgt, når alle pladser er væk.

Hvad koster en billet?
Prisen varierer alt efter, hvilken type billet du vælger.

Alle billetter er inkl. fuld forplejning fra mandag morgen, medmindre du har booket en billet, hvor aftensmaden er fravalgt. Hvis du køber deltagelse uden hotel (Kun konferencebillet), er morgenmaden ikke inkluderet.

Er fly og øvrig transport inkluderet i billetprisen?
Nej, fly og øvrig transport er ikke inkluderet i billetprisen.
Du er velkommen til at koordinere fælles transport med andre deltagere i den lukkede Facebook-gruppe.

Der er 3 muligheder for at komme fra lufthavnen til hotellerne:

– Taxa: Pris ca. 80-120 euro alt efter tidspunkt og trafik.
– Lej en bil: Der er adskillige gode selskaber i Malaga lufthavn, fx, CarGest.com, Malagacar.com eller Goldcar.es. Det koster typisk 100 euro at leje en bil i en uge plus benzin.
– Tag bussen: Der går en ekspresbus fra Malaga lufthavn til Marbella Busterminal (den koster ca. 8 euro). Fra Marbella busterminal er det lettest at tage en taxi for at komme det sidste stykke til hotellet.

Hvornår starter det officielle program?
Det officielle program starter mandag morgen og slutter fredag med en afslutningsfest. Vi anbefaler, at du ankommer søndag d. 2/3-25 og rejser hjem lørdag d. 8/3-25.
Har du valgt en billettype inklusiv overnatning, så er første nat søndag og udtjekning lørdag morgen.

Hvad er en Pay it forward VIP billet?
Som etableret iværksætter/virksomhedsejer kan du være med til at sikre en ny iværksætters deltagelse på Seedster i 2025. En del af vores nye ”Pay it forward VIP billet” går til at støtte en virksomhed med mindre end 24 måneders levetid.
Billetten indeholder en række VIP fordele.
Læs mere om Pay it forward

Hvordan kan jeg som ny iværksætter vinde en billet gennem Pay it forward?

Med Pay it forward billet kan en etableret virksomhedsejer være med til at give en ekstra håndsrækning til en nystartet iværksætter med en billet til Seedster.

Så hvis du er ny iværksætter (din virksomhed skal være under 24 måneder, når Seedster 9.0 afvikles fra den 2.-8. marts 2025) har du mulighed for at vinde en billet til Seedster.
Se hvordan du ansøger.

Ankomst og check in på hoteller
Du kan tjekke ind på hotellet og få dit værelse på ankomstdagen søndag.
Vær opmærksom på, at Hard Rock Hotel blokerer et beløb på ca. EUR 200 på dit debit- eller kreditkort ved ankomst.
På Occidental Puerto Banus vil der ikke blive blokeret et beløb ved ankomst.

Det tager ca. 10 minutter at gå fra Occidental Puerto Banus til Hard Rock Hotel (som er konferencehotellet) eller 2 min i bil.

Check out på hoteller
På afrejsedagen lørdag er check out senest kl. 12.00 (det gælder både Hard Rock Hotel og Occidental Puerto Banus). For hurtig check out foreslår vi, at du afregner eventuelle udgifter, du har tilkøbt på hotellet dagen før afrejse. Hvis du har en sen afrejse, vil du kunne få opbevaret din bagage på hotellet.

Tilkøb af ekstra nætter
Ønsker du tilkøbe ekstra nætter på Hard Rock Hotel eller Occidental Puerto Banus før eller efter Seedster, kan du skrive en mail til:

Hard Rock Hotel: events@hrhmarbella.com

Husk at tilføje info@seedster.dk i cc på din mail, da vi så kan hjælpe dig med bo på samme værelse under hele dit ophold.

Occidental Puerto Banus: puertobanus.res@occidentalhotels.com


I kommentarfeltet i din booking skal du anføre "Seedster" - så hotellet ved, at du hører til Seedster gruppen.

Ekstra overnatninger afregnes direkte med hotellet.

Hvem deler jeg værelse med, hvis jeg booker delt værelse?
Vi matcher dig med en jævnaldrende af samme køn. Du er velkommen til at ønske en værelseskammerat, når du booker værelset. Det kan måske virke en smule grænseoverskridende at dele værelse med en fremmed, men vores erfaring fra alle de andre Seedsters er, at det fungerer rigtig godt, og du bruger kun få timer på værelset, primært for at sove.

Kan jeg ændre min billet, hvis jeg alligevel ikke ønsker hotel?
Hvis du har købt en billet til Seedster inkl. hotel, er der ikke mulighed for at ændre den til en billet uden hotel senere. Vi forpligter os nemlig til at betale for din hotelovernatning.

Hvis du booker dit ophold med aftensmad og gerne vil ændre til uden aftensmad, så opkræver vi et gebyr på 500 kr. ex. moms.

Kan jeg overdrage min billet?
Hvis du bliver forhindret i selv at deltage på Seedster, er du velkommen til at overdrage din billet mod et gebyr for navneskifte. Oplys os blot om dette på info@seedster.dk med alle detaljer på vedkommende, der overtager billetten.
Gebyr for navneskifte 995 kr. ex. moms.

Hvilke betingelser accepterer jeg ved køb af billet?
Der er 14 dages fortrydelsesret på tilmeldingen til Seedster.
Såfremt en foredragsholder måtte være forhindret i at deltage, vil Seedster sikre en anden foredragsholder. Der gælder desuden de almindelige regler for force majeure.

Ved force majeure kan Seedster ikke holdes ansvarlig for evt. aflysning af konferencen. Her henvises til den enkelte deltagers egen forsikring i forhold til at modtage erstatning.

Ved force majeure forstås en ekstraordinær situation, som Seedster ikke har kontrol over, som fx krig, strejke eller en naturkatastrofe, epidemi som umuliggør at konferencen bliver udført. Force majeure er en hændelse ingen har indflydelse på, og som ikke kan forudsiges.

Vi gør opmærksom på, at Seedster ikke er at betragte som rejsearrangør. Derfor er det den enkelte deltagers egen forsikring privat/erhvervsforsikring, som skal aktiveres i fald du får brug for lægehjælp mv. Det betyder også, at deltager du på Mountain Walk-turen samt til White Party, så er det på eget ansvar og Seedster ApS kan ikke holdes ansvarlig.

Du må ikke filme eller livestreame sessionerne under Seedster. Du må ikke bruge Seedster-brandet uden skriftlig godkendelse fra Seedster. Du skal have skriftlig tilladelse til at lave blogs, klummer eller anden form for publicering med kommercielle mål for øje.
Du må gerne videresælge din billet, hvis du ikke selv kan deltage, men skal oplyse Seedster om køberen (gebyr for navneskifte gebyr 995 kr. ex. moms). Ved deltagelse i Seedster accepterer du, at vi må optage video og tage billeder af dig samt bruge disse til markedsføring.

Hvordan får jeg den spanske moms refunderet?
Når du køber en billet til Seedster, indeholder den spansk moms. For refusion af den spanske moms henviser vi til BDO's momsrefusion. Se evt. også denne video: Klik her.

Må deltagerne videofilme oplæg under Seedster?
Nej, det er ikke tilladt at videofilme eller livestreame oplæggene under Seedster.

Må vi tage billeder og dele på de sociale medier?
Ja, giv den gas. Benyt meget gerne hashtags #seedster og #seedster9 på Instagram, LinkedIn og Facebook. Vores tag er @seedster.dk (IG) og @seedsterbootcamp (FB).
Derudover har Seedster egne fotografer, som filmer og optager video undervejs, som alle må dele. Alle Seedster-deltagere accepterer ved tilmelding, at diverse billeder og video må anvendes på sociale medier mv.

Må jeg som deltager tage initiativ til at udbyde workshops, ONE2ONE-sessions eller anden undervisning under Seedster?
Nej, for at sikre at de allerede planlagte aktiviteter får bedst mulige vilkår, er det ikke tilladt selv at udbyde tiltag under Seedster.
Seedster forbeholder sig retten til at udelukke deltagere fra den lukkede Seedster-gruppe på Facebook i tilfælde af, at vedkommende anvender gruppen til urimelig selvpromovering.

Til gengæld håber vi meget, at alle deltagere vil netværke på kryds og på tværs i de rammer, som Seedster stiller til rådighed.

Kan jeg se tidligere afholde events?

Ja da. Her er højdepunkterne fra tidligere år.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, så send blot en mail til os på info@seedster.dk.