FAQ

Her kan du finde svar de ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål her, så kan du skrive til info@seedster.dk.

Bliver deltagerlisten offentliggjort?
Nej, deltagerlisten bliver ikke offentliggjort, men vi henviser til, at du udveksler kontaktoplysninger i vores lukkede Facebook-gruppe samt fysisk på Seedster Boot Camp.

Kan jeg snakke med andre Seedster deltagere inden eventet?
Ja, det kan du tro. Tilmeld dig den lukkede Seedster 5.0 gruppe her.

Hvornår lukker I for tilmelding?
Vi har ikke en seneste tilmeldingsfrist, da vi blot melder udsolgt, når alle pladser er væk.

Hvad koster en billet?
Prisen varierer alt efter hvilken type billet du vælger. Tryk ‘Book billet’ og se de forskellige priser på værelserne. Det fulde beløb vil blive opkrævet ved bestilling af billet.

Alle billetterne er inkl. Fuld forplejning (morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer).

Hvornår starter det officielle program?
Det officielle program starter mandag morgen og slutter fredag med en afslutningsfest. Vi anbefaler at man ankommer om søndagen og rejser hjem lørdag.

Ankomst og check in på hotellet
Du kan tjekke ind på H10 og få dit værelse på ankomstdagen fra kl. 14.00.

Check out på hotellet
Check-out på afrejsedagen er kl. 12.00. For hurtig check-out foreslår vi, at du afregner eventuelle udgifter, du har tilkøbt på hotellet dagen før afrejse. Hvis du har et sent fly, vil du kunne få opbevaret din bagage på H10.

Tilkøb af ekstra nætter på H10
Hvis du ønsker at tilkøbe ekstra nætter i forlængelse af Seedster, skal du bruge denne blanket til tilkøb af ekstra nætter. Eventuelle ekstra overnatninger afregnes direkte med hotellet.

Hvem deler jeg værelse med, hvis jeg booker delt værelse?
Vi matcher dig med en jævnaldrende af samme køn. Du er velkommen til at ønske en værelseskammerat når du booker værelset. Det kan måske virke en smule tæt at dele værelse med en fremmede, men vores erfaringer viser at det fungerer rigtig godt. Du bruger kun få timer på værelset – og det er for at sove – så derfor er man ikke så tæt med personen som man kunne tro.

Kan jeg annullere mit køb?
Vi kan desværre ikke tilbyde refundering af billetter. Årsagen er at når du har booket, så booker vi hotelværelset, og dette kan vi ikke annullere. Du er dog velkommen til at sælge din billet til anden side, blot oplys os om dette på info@seedster.dk med alle detaljer på den som overtager billetten.

Er flybillet inkluderet?
Nej, flybillet og transport fra lufthavnen er ikke inkluderet. De fleste koordinerer fælleskørsel fra lufthavnen i Seedster 4.0-gruppen på Facebook.

Der er 3 muligheder for at komme fra lufthavnen til hotellet:

– Taxa: Pris ca. 80-120 euro alt efter tidspunkt og trafik.
– Lej en bil: Vi anbefaler Malagacar.com eller Goldcar.es. Det koster typisk 60 euro at leje en bil i en hel uge plus benzin.
– Tag bussen: Der går en ekspresbus fra Malaga lufthavn til Marbella Busterminal (den koster 8 euro). Fra Marbella busterminal er det lettest at tage en taxi for at komme det sidste stykke til hotellet.

Hvilke betingelser accepterer jeg ved køb af billet?
Depositum er ikke refunderbart. Der er 14 dages fortrydelsesret på tilmeldingen til Seedster. Såfremt en foredragsholder måtte være forhindret i at deltage, vil Seedster sikre en anden foredragsholder. Der gælder desuden de almindelige regler for force majeure. Du må ikke filme eller livestreame sessionerne under Seedster. Du må ikke bruge Seedster-brandet uden skriftlig godkendelse fra Seedster. Du skal have skriftlig tilladelse til at lave blogs, klummer eller anden form for publicering med kommercielle mål for øje. Du må gerne videresælge din billet, men skal oplyse Seedster om køberen. Ved deltagelse i Seedster accepterer du samtidig, at vi må optage video samt tage billeder af dig og bruge disse til markedsføring. Ønskes navneskifte pålægges gebyr på 995 kr. ex. moms.

Program
Du finder programmet for ugen online her på siden. Det findes ikke i printvenlig format.

Må deltagerne videofilme oplæg under Seedster?
Nej, det er ikke tilladt at videofilme eller livesteame oplægene under Seedster.

Må vi tage billeder og dele på de sociale medier?
Ja, giv den gas. Derudover har Seedster egne fotografer, som vil filme og optage videoer undervejs, som alle må dele. Alle som deltager i Seedster Boot Camp accepterer ved tilmelding at diverse billeder må anvendes på de sociale medier.

Må jeg som deltager under Seedster Boot Camps tage initiativ til at udbyde workshops, ONE2ONE sessions eller anden undervisning?
Nej, for at sikre at de allerede planlagte aktiviteter får bedst mulige vilkår, er det ikke tilladt selv at udbyde tiltag under Seedster. Seedster forbeholder sig til at udelukke deltagere fra den lukkede Seedster-gruppe i tilfælde af, at vedkommende anvender gruppen til urimelig selvpromovering.

Til gengæld håber vi meget, at alle deltagere vil netværke på kryds og på tværs i de rammer som Seedster stiller til rådighed.