VI KUNNE IKKE GØRE DET ALENE

Vores partnere

HOVEDSPONSOR

BDO tilbyder rådgivning, revision og regnskabsassistance.

GULDSPONSOR

Få finansiel rådgivning, strategisk sparring og kontakt til risikovillig kapital gennem Nordeas nystartede afdeling for startup- og vækstvirksomheder

PreSeed Ventures har i løbet af de sidste 15 år pioneret tidlige investeringer. PreSeed Ventures rådgiver og finansierer dygtige iværksættere. De har udforsket tusindvis af ideer og teams og er stolte over at have hjulpet flere hundrede på deres rejse.

Vækstfonden tilbyder virksomheder at låne penge til vækst. Både som venturekapital, men i mange tilfælde også som et vækstlån.

Tekst kommer…

Andersen Partner er et moderne advokatfirma, der leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet inden for alle specialer. Andersen Partners har hovedsæde i Kolding og kontorer i København, Odense og Hamborg.

Ciklum er en global software- og teknologipartner samt en af Europas førende innovative it-virksomheder specialiseret i softwareudvikling og IT-rådgivning i Østeuropa, Spanien og Pakistan.

Danmarks modigste early stage investor. Med succeser som Trustpilot, Vivino og mange andre er Seed Capital helt fremme i feltet når handler om funding til nystartede virksomheder.

Vil du med?

Kontakt os på info@seedster.dk