Chalotte Charnell

Founder & CEO, Power Circle
Chalotte Charnell_Seedster

Chalotte har gennem 45 år hjulpet mennesker med at udfolde deres fulde potentiale, dels som chef i Salling Group med over 100 ansatte, som teamkoordinator og handelsoverlærer på International Business College i Kolding, og sidst men ikke mindst fra 2007 – 2020, hvor hun har været Founder og indehaver af LifeAcademy, psykoterapeutinstitut.

De seneste fire år har Chalotte udviklet banebrydende uddannelser og etableret Power Circle, et initiativ dedikeret til at hjælpe mennesker med at nå deres næste niveau. Uddannelserne tager udgangspunkt i neuropsykologien og understøtter tanken om, at vi selv skaber vores egen virkelighed, for at fremme personlig og professionel vækst.

Med Power Circle har Chalotte dedikeret sit liv til at hjælpe mennesker med at styrke deres autenticitet og realisere deres potentiale både privat og professionelt. Hun gør dette gennem sine mentorforløb, sin coach-uddannelse og sin business-uddannelse "Your Business Signature", som er designet til at gøre en afgørende forskel i deltagernes liv.

Chalotte har som mindset trainer og soulmentor haft over 25.000 mennesker igennem kurser i personlig- og business udvikling, diverse mentorforløb, topformidler og supervisoruddannelser. Hun har uddannet en lang række EP-psykoterapeuter, EP-coaches/terapeuter, Life & Business Coaches, stressmentorer, stresscoaches og har pt. 150 aktive studerende på sine uddannelser.

Oplev Chalotte Charnell på Seedster:
Chalotte Charnell: 3. marts 2025 kl. 15.30 - 16.20