Kristina Schou Madsen

Prof. ultraløber og iværksætter, Krixrun
Kristina Schou Madsen

Kristina Schou Madsen er professionel ultraløber og indehaver af virksomheden KriXrun. Hun går under navnet Kristina Extreme Running og er bl.a. indehaver af verdensrekorden i at løbe til toppen af Kilimanjaro og har vundet ekstremløbet World Marathon Challenge, hvor man løber 7 maraton på 7 dage på 7 kontinenter. Hun har senest været medvirkende i TV 2-programmet Korpset, hvor hun til trods af en brækket hånd gennemførte kurset.

Når Kristina ikke træner eller konkurrerer arrangerer hun motionsløb, udvikler træningskoncepter, driver webshop, afvikler løberejser og holder foredrag i det danske erhvervsliv om mentale strategier.

Kristina er konkurrencemenneske til det yderste af fingerspidserne og vil i hendes oplæg bl.a. fortælle om nogle af hendes mentale strategier til at gøre det umulige og slå rekorder i ekstremernes verden. Hun vil fortælle, hvordan hun håndterer ekstrem pressede situationer og hvordan hun udarbejder høje målsætninger og opnår målene samt hvordan hun bl.a.formåede at slå en konkurrent, der på papiret var bedre end hende selv.