Mads Peter Veiby

CEO & Co-founder, Magnet Gaming
Mads Peter Veiby

Mads Peter Veiby (født 10. november 1975 i Aalborg) er en dansk iværksætter, og medstifter af bl.a. M1 A/S, Spilnu A/S og Parkpark A/S, dertil investor i flere forskellige virksomheder og projekter, herunder det danske urprojekt Leikr.

Mads Peter Veiby er uddannet bankassistent hos Unibank i Hellerup (nu Nordea) og har en HD i afsætning fra Copenhagen Business School/Aalborg Universitet . Han stiftede i 2000, mens han fortsat var ansat i Unibank, underholdnings- og spil portalen Lotto24 sammen med barndomsvennen og den tidligere prof. golfspiller Thomas Havemann. Da Dot com-boblen brast umiddelbart efter opstarten af virksomheden gik Mads Peter Veiby selv i gang med at sælge annoncer til lotto24 hjemmesiden. Der blev begyndt et samarbejde med handelsportalen wanna-save.com, som solgte mobiltelefoner primært med Telia abonnementer. Mads Peter Veiby hjalp wanna-save.com med markedsføring og salg i 2 år. Lotto24 blev solgt i 2010. Lotto24 vandt en principiel navnesag i højesteret over Danske Spil.

Samarbejdet med wanna-save.com stoppede i 2003 da Mads Peter Veiby sammen med Thomas Havemann stiftede M1 A/S. I december 2009 blev M1 solgt til TELMORE i TDC koncernen. Parterne ønskede ikke officielt at offentliggøre købesummen, men den blev estimeret til at være over 100 mio.

Mads Veiby købte sig ind i selskabet Cego, som stiftede Spilnu A/S, der var det første selskab i Danmark til at få en 5-årig spillelicens. Mads Veiby er CEO i SpilNU A/S.