Peter Michael Zigler

Co-Founder & Partner, Autobutler
Peter Michael

Historien om hvordan Autobutler gik fra spirende ide til at blive Europas førende platform og solgt til én af verdens største bilproducenter, franske PSA, på ‘bare’ 6 år. Med alt hvad det indebærer af lærerige erfaringer ift. business angels, kapitalfonde, internationalisering, organisering, dedikation og stamina. Uden filter.

Jeg er drevet af at udfordre status quo og sætte spørgsmålstegn ved eksisterende forretningsmodeller. Jeg forfølger mulighederne den nye forbudne digitale verden tilbyder, og bliver inspireret af den måde hvorpå den ændrer vores måde at leve på.

Som medstifter af Autobutler har jeg gjort lige præcis dét. Radikalt vendt den automotive industri på hovedet ved at tage udgangspunkt i morgendagens teknologi og ændrede forbrugeradfærd. Autobutler er verdens største værkstedsportal og opererer i 5 lande; DK, SE, DE, UK og FR og har formidlet mere end 400.000 forespørgsler for bilejere til værksteder. Autobutler har vundet flere nationale og internationale priser – bl. a. Entrepreneur of the Year. I 2016 blev Autobutler opkøbt af den franske koncern PSA, der også ejer Peugeot, Citroen og Opel.

Education:
MBA from National University of Singapore
Msc from Copenhagen Business School
Bsc from University of Southern California