Reinholdt Schultz

Adm. direktør og partner, Mannov A/S
Reinholdt Schultz

Reinholdt Schultz er en af landets mest erfarne og efterspurgte krisehåndteringseksperter. De sidste 20 år har Reinholdt og Mannov været involveret i de fleste store mediekriser og har bl.a. arbejdet med håndteringen af alvorlige ulykker, der kostede menneskeliv, arbejdsmarkedskonflikter og konflikthåndtering mellem forskellige interessenter. Reinholdt har i højtprofilerede kriser rådgivet alt fra finans- og bankverdenen til flyselskaber, fonde og fødevarevirksomheder.

Med mere end 20 års erfaring som rådgiver hos Mannov er Reinholdt en kernekompetence, når det gælder om at udfordre kunderne og løfte deres strategiske kommunikation til nye højder. Nøgleordene er kreative løsninger kombineret med handlekraft, overblik og grundighed.

Mannov blev etableret i 1975 og er i dag et af Danmarks førende kommunikationsbureauer. I Mannov er der ansat 16 medarbejdere, og bureauet rådgiver en bred række virksomheder, fonde og organisationer både herhjemme og internationalt. Mannov er specialiseret i at flytte menneskers adfærd og har bred erfaring med strategisk kommunikation, ledelsesrådgivning, direkte salgsfremmende aktiviteter, PR, sociale medier og events.

Mannov er en uafhængig, partnerejet virksomhed med et stærk internationalt netværk.