Simon Schiølin

Tidl. international salgsdirektør, Hummel
Simon Schiølin

Som blot 13-årig startede den energiske unge Simon Schiølin sit eget sportsfirma. Senere fortsatte han succesfuldt sit sportseventyr som driftig ejer af flere sportsbutikker i Aarhus med fantastisk vækst – butikker som senere blev solgt med stor fortjeneste.

Simon er yderligere et ”produkt” af Dansk Supermarked, der satsede på ham som den yngste chef for mere end 100 ansatte, men han er mest kendt som mangeårig International Salgsdirektør og direktionsmedlem i Hummel, hvor han med eksplosiv vækst lagde 9-cifrede tal til omsætningen i Skandinavien.

I 2016 startede den yderst kreative forretningsmand for 3. gang egen virksomhed og er i dag et eftertragtet bestyrelses- og advisory board medlem i 9 brancher. Derudover er Simon en populær foredragsholder og konsulent for mange virksomheder, og han arbejder sammen med udvalgte ”Løver” fra Løvens Hule.

Ildsjæl står der også på visitkortet, eftersom 25% af arbejdstiden bevidst er afsat til velgørende arbejde. Dette som ambassadør for KidsAid samt stolt stifter og ulønnet sportsdirektør for ”Danmarks mest velgørende fodboldhold”, som rejser jorden rundt og samler penge ind til UNICEF.