Simon Schiølin

Tidl. int. salgsdirektør, hummel A/S
Simon Schiølin Seedster

Som blot 13-årig startede den energiske unge Simon Schiølin sit eget sportsfirma. Senere fortsatte han succesfuldt sit sportseventyr som driftig ejer af flere sportsbutikker i Aarhus med fantastisk vækst til følge – butikker som senere blev solgt med stor fortjeneste.

Simon er yderligere et ”produkt” af Dansk Supermarked, der satsede på ham som den yngste chef for mere end 100 ansatte, men han er mest kendt som mangeårig International Salgsdirektør og direktionsmedlem i hummel, hvor han med eksplosiv vækst lagde 9-cifrede tal til omsætningen.

I 2016 startede den yderst kreative forretningsmand for tredje gang egen virksomhed og lever bl.a. i dag som prof. bestyrelsesmedlem, og er en eftertragtet profil, som er engageret i pt. 8 forskellige brancher. Derudover er Simon en yderst populær foredragsholder (SALG – BRANDING & KREATIVITET) og arbejder også løbende sammen med nuværende/tidligere ”Løver” fra Løvens Hule.

Ildsjæl står der også på visitkortet, eftersom 25% af arbejdstiden bevidst er afsat til velgørende arbejde. Dette bl.a. som ambassadør for KidsAid samt stolt stifter og frivillig Sportsdirektør for ”Danmarks mest velgørende fodboldhold”, som rejser jorden rundt og samler penge ind til UNICEF og verdens børn.