Kompromisløst, modigt og det vildeste brand STATE

Founder, STATE Drinks, Jon Andersen
Jon Andersen STATE
seed-stage

Tidspunkt: 7. marts 2023 kl. 10.00 - 10.50

I sit knivskarpe og humoristiske foredrag tager Jon dig igennem en utrolig iværksætterrejse. En rejse med et hav af voldsomme op- og nedture, hele vejen frem til at have skabt Caroline Wozniackis og Christian Eriksens populære energidrik, STATE.

En energidrik som i dag sælges i mere end 7000 butikker på tværs af 10 lande og med massiv konstant vækst. En rejse med alt fra utænkelig modgang til store succeser. En rejse mod konstant at søge at rejse sig igen, en ukuelig vilje og at turde følge sine drømme i et kompromisløst, begejstret og smittende mod!

Om Jon Andersen

Founder, STATE Drinks

For flere år tilbage påbegyndte Jon Andersen en meget lang rejse. Først fra serie 2 til 1. division i fodbold. Og siden fra fiskefabrik på Færøerne til at opbygge egen virksomhed, superbrand og energidrik med unik effekt og med flere verdensstjerner og kendte erhvervsfolk med ombord. Uden erfaring og uden kapital til rådighed.

Jon Andersens rejse byder på alt fra enorme millioninvesteringer, samarbejde med milliardærer, superstjerner, tusindvis af butikker, lande, ambassadører, katastrofale udfordringer, store succeser og meget, meget mere. Glæd dig til at høre mere om en unik historie, hvor viljen til at ville er helt afgørende. Og hvor evnen til at tænke ud af boksen og konstant rejse igen sig viser sig altafgørende.