SEO - Sådan bygger du salg igennem Google

SEO-ansvarlig, s360, Nikolaj Mogensen
Nikolaj Mogensen
workshop-arena

Tidspunkt: 7. marts 2023 kl. 11.00 - 12.50

Som iværksætter kan du igennem SEO bygge synlighed i Google, hvilket kan give dig 'gratis' trafik og salg.

I dette oplæg kan du lære, hvordan Google bestemmer, hvad der skal rangerer hvor. Det kan vi bruge til fokusere på de aktiviteter omkring dit website der skaber synlighed.

Oplægget er både for dig der allerede arbejder med SEO og for dig der lige er startet. Vi kigger på tools som Ahrefs, SurferSEO, Screaming etc. og hvordan du kan udnytte dem til at vinde over dine konkurrenter.

Jeg deler ud af mine 14 års erfaring og over 500 cases, så du kan blive inspireret til at komme igang - uanset branche og produkt.

Om Nikolaj Mogensen

SEO-ansvarlig, s360

Nikolaj Mogensen er Head of SEO hos s360. Siden 2008 har han arbejdet med SEO og Content Marketing for en lang række af landets største virksomheder på tværs af brancher og markeder. Således kommer Nikolaj med solid erfaring med performance marketing i både b2b og b2c regi.

Nikolaj har afholdt en række oplæg på både danske og internationale konferencer såsom SMX London, SMX Münich, SEOday, MarketingCamp og Clicksummit.

Han har også blogget i 6 år om hans SEO og content marketing erfaringer på nikolajmogensen.dk. Sidst men ikke mindst står Nikolaj bag 2 fulde kurser om Digital Marketing strategi og Contentmarketing på Golearn.