Kold kanvas - skab kontakt til nye kunder og sælg mere

CEO og Founder, Coachers og Salgsklubben, Preben Braagaard
Preben Braagaard_coachers
workshop-arena

Tidspunkt: 6. marts 2023 kl. 10.00 - 10.50

I denne workshop vil vi berøre nogle vigtige emner i salget - bl.a.:

Mental grundstyrke - hvordan finder jeg motivation og lyst til salgsarbejdet som iværksætter?

Mit værditilbud - hvorfor skal mine kunder vælge mig eller mine produkter/løsninger? - Hvordan får jeg skabt maksimal værdi for mine løsninger?

Kold kanvas - hvordan får jeg succes med kontakt til nye kunder?

Du må gerne forberede dig tankemæssigt til denne session og vurdere på forhånd dine erfaringer med at gennemføre kold kanvas - d.v.s. kontakt til nye kunder. Herudover må du gerne se dit eget salgsmateriale i gennem og vurdere, hvor godt du føler, du får skabt værdi.

Målgruppen til denne workshop er alle iværksættere der har behov for at forstå disciplinen salg og ønsker at lære mere om salgsarbejdet

Om Preben Braagaard

CEO og Founder, Coachers og Salgsklubben

Preben Braagaard er en af Danmarks allerbedste salgstrænere med særligt speciale i at hjælpe iværksættervirksomheder med at kickstarte salgsarbejdet.

Han har deltaget som ekspert og salgstræner i en række TV-programmer, bl.a. "Løvens Hule - tilbage til virkeligheden" samt DR2 programmet "De vildeste iværksættere".

Han er CEO og founder i Coachers og Salgsklubben. Han er desuden selv investor og var med som mindretalsaktionær i Hungry fra opstarten og sad isamme periode i bestyrelsen. I dag er Preben medinvestor i Fenerum som også har Jesper Buch, Kristian Øllegaard og Jan Lehrmann i ejerkredsen.

Preben Braagaard brænder for salgstræning og i workshop-arena kan du deltage i 2 salgsworkshop med Preben og blive inspireret til at kunne øge dine salgsresultater.