Luk flere deals i dit salgsarbejde

Partner, Coachers, Ann Louise Engstrøm
Ann Louise Engstrøm
workshop-arena

Tidspunkt: 4. marts 2024 kl. 15.30 - 16.20

Måske kender du det, at du sidder overfor en kunde og er kommet til det tidspunkt, hvor du gerne lukke en aftale, men et eller andet holder dig tilbage.

Det kan være, at du enten frygter at kunden siger nej, eller at du er tvivl om hvad og hvordan du kan kommunikere for at få aftalen i hus.

På denne workshop vil vi berøre en række metoder til hvordan du kan lukke en aftale.

Vi vil også berøre, hvordan du kan arbejde med den mentale barriere der kan være styret af frygten for at spørge efter en aftale med kunden.

Om Ann Louise Engstrøm

Partner, Coachers

Ann Louise har siden 1995 oparbejdet en solid salgserfaring, både når det kommer til salg til private kunder, kommuner/regioner og landets største C25 kunder.
I dag er hun Partner i Coachers, hvor hun hjælper og rådgiver virksomheder og iværksætter med at vækste.

Hun har et hjerte, der brænder for iværksætteri og har vundet flere udbudsrunder hos Erhvervshusene. Alene det sidste 1½ år har hun hjulpet over 600 iværksættere med at komme ud over rampen med deres produkter og ydelser.

Det betyder, at Ann Louise har et stort indblik i, hvilke udfordringer du som iværksætter står overfor, når det kommer til at bygge en virksomhed op og ikke mindst kunne leve af sine produkter og ydelser.